Regionale Seniorenbeurs 2018

 

Op 6 en 7 april 2018 is KBO Kring Land van Cuijk  voornemens om weer een Regionale Seniorenbeurs te organiseren. De beurs zal opnieuw worden gehouden in City Resort Events (voorheen Fitland) in Mill.

Tijdens de eerste beurs in april 2016 hebben duizenden geïnteresseerden, met name senioren, deze beurs bezocht. Met een uitgebreid programma aan symposia, lezingen, muziek en uiteraard de vele standhouders was deze versie een groot succes.

Voor 2018 is de organisatie druk doende om weer een uitgebreid aanbod aan bedrijven te benaderen om ook van deze versie een succes te maken. Hebt u een bedrijf of kent u een bedrijf, waarvoor senioren een belangrijke doelgroep vormen, deel dan dit bericht via uw sociale media, of stuur hen onderstaande link:

Informatie over de Regionale Seniorenbeurs 2018

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie