Stand 2: Annora Uitvaartverzorging


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Annora Uitvaartverzorging

Persoonlijke uitvaart, crematie of begrafenis op maat.

Samen met de uitvaartverzorger gaan we voor een persoonlijke uitvaart, volledig gericht op de overledene en nabestaanden. Bij Annora krijg je de tijd die je nodig hebt om tot de juiste beslissingen te komen. Wij denken met je mee en zorgen ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden.

Wij streven ernaar dat het afscheid je later zal helpen met het rouwproces. Ben je elders verzekerd? Ook dat is geen probleem, het is altijd mogelijk om de uitvaart door Annora te laten verzorgen.

Ooit krijgt iedereen te maken met overlijden en afscheid. Als het eenmaal zo ver is, wil je dat het een persoonlijk afscheid wordt. Een afscheid dat bijdraagt aan de verwerking van je verdriet. Het is ons uitgangspunt om jou te helpen met een afscheid waar je straks goed op terug kan kijken.

Annora verzorgt al meer dan 50 jaar uitvaarten, waardoor wij durven te zeggen dat wij de regio als geen ander kennen! Wij beschikken over een uitvaartcentrum in Mill en over een uitvaartcentrum in Grave. Beide uitvaartcentra zijn pas volledig gerenoveerd, waardoor ze over alle moderne gemakken beschikken en daarnaast als een warm thuis voelen.

samen vinden we de kracht

 

Dit bericht is geplaatst in Standhouders in beeld. Bookmark de permalink.

Geef een reactie