Stand 26: Sportvereniging Hart in Actie


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Sportvereniging Hart in Actie (Mill)

Gezellig en pittig sporten – en bewegen!

Bij Sportvereniging Hart in Actie kunnen mensen met een chronische aandoening zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma of COPD verantwoord sporten en bewegen.

Je kunt over sporten lezen, filmpjes kijken, naar verhalen luisteren, maar het zelf doen is toch gewoon het mooiste en het beste. Samen met mensen met een chronische aandoening verantwoord, gezellig maar ook pittig sporten.

Niet om een prestatie neer te zetten, maar lekker met een groep sporten. Na een verantwoorde en leuke warming up gaat men volleybal of wandelvoetbal spelen.

Beweging en sport helpt je gewicht op peil te houden en is goed voor je hart- en bloedvaten, botten en hersenen. Regelmatig bewegen verkleint het risico op tal van chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, botontkalking en depressie. Werken aan een goede conditie is dus zeker de moeite waard.

Meer weten
Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wilma de Klein telefoon 06-10125101

Bezoek ook de website van Hart in Actie: www.hartinactiemill.nl

 

 

Dit bericht is geplaatst in Standhouders in beeld met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie