Regionale Seniorenbeurs 17 en 18 april 2020 afgelast


Het spijt ons dat wij u moeten laten weten dat wij op vrijdag 13 maart jl.  het besluit hebben genomen, om de Regionale Seniorenbeurs, welke wij zouden houden op 17 en 18 april a.s,  niet door te laten gaan.

Zoals u weet heerst op dit moment het Coronavirus en wij vinden het onverantwoord om de beurs door te laten gaan, temeer omdat veel van de bezoekers van de beurs vrijwel allemaal tot de risicogroep behoren. Wij willen graag alle risico’s uitsluiten.

Voor 2021 hebben wij al nieuwe data voor de Regionale Seniorenbeurs vastgelegd bij City Resort in Mill.

Wij willen dan de Seniorenbeurs organiseren op 16 en 17 april 2021. Dan kunt u hier alvast rekening mee houden.

Wij hopen u dan op onze beurs te ontmoeten. Wij zullen u tijdig hiervoor benaderen.

Namens de organisatie van de Regionale Seniorenbeurs,

L.H. (Leo) van Els, secretaris
regionaleseniorenbeurs@gmail.com

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Stand 56: Trined BV (Sint Oedenrode)


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Trined BV (Sint Oedenrode).

Even voorstellen

Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 20 jaar leveren we internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op gebied van glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen dan ook velen klanten op onze diensten.

De voordelen
Bij TriNed ervaar je standaard een aantal voordelen:

* Televisie via coax of juist interactief
* 1 jaar gratis FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket
* Gratis binnenhuisinstallatie
* Geen gedoe, wij regelen je overstap

Persoonlijk advies
Tijdens de regionale seniorenbeurs staan onze medewerkers voor je klaar. Wil je meer informatie of een persoonlijk advies? Bezoek dan onze stand.

Met vriendelijke groet,
Lauran van den Bogaart
Commercieel Manager

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Stand 44: Koninklijke Visio


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Koninklijke Visio.

Koninklijke Visio

Expertisecentrum voor blinde en slechtziende mensen
Javastraat 104, 6524 MJ Nijmegen 088-5858940
www.visio.org

De krant blijven lezen

Veel mensen gaan pas op latere leeftijd slechter zien. Dat vraagt veel aanpassing. Visio doet onderzoek en helpt u bij het vinden van de juiste hulpmiddelen. Bijvoorbeeld voor lezen, televisiekijken en het uit voeren van dagelijkse activiteiten, zoals koffie zetten en de juiste kleren bij elkaar zoeken. Ook biedt Visio ondersteuning bij de emotionele verwerking van het slechter gaan zien. Met bezieling en vakmanschap begeleiden onze medewerkers u op de diverse locaties van Visio, bij u thuis en op het werk. Samen zoeken we naar de beste vorm van revalidatie.

Open inloop afdeling Advies

Iedere dinsdag van 13.30-16.00 uur

Open inloop ICT

Iedere eerste dinsdag van de maand van 15.00-17.00 uur

 

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Stand 57: De Slaapmeesters (Oploo)


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: De Slaapmeesters (Oploo).

Ervaring van toen, kennis van nu en een scherpe blik op de toekomst.

Meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van boxsprings, matrassen en toppers opgedaan bij een toonaangevende fabrikant in de slaapcomfortindustrie.

Producten die staan voor kwaliteit en duurzaamheid, die wij kunnen aanbieden voor een eerlijke prijs. Zo maken wij een echt Hollands product waar kwaliteit ons uitgangspunt is.

In onze toonzaal kunt u zelf uw Boxspring “uitproberen” en samenstellen.
Op afmeting, stof,  kleur en comfort.

 Wij staan voor:
– Maatwerk
– Vakmanschap
– Korte levertijden 

Adres: Holtmeulen 3A,  5841 BX  OPLOO  0485-209003

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Stand 22: Profile Marc Ermens


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Profile Marc Ermens.

Profile Marc Ermens is gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van aangepaste fietsen voor mensen die meer veiligheid zoeken of minder valide zijn.

We hebben veel ervaring in het aanpassen van reeds gebruikte fietsen en driewielers, naar elektrisch bijv. Maar ook aanpassingen zoals het met 1 been kunnen fietsen, voeten bakjes, duim gas etc is mogelijk.

In de winkel in Oploo hebben we veel mogelijkheden om te testen, maar ook op de seniorenbeurs willen we u wat laten zien. Demo modellen van Vanraam bijv, en een fiets met zijwielen.

Ook presenteren we een beursaanbieding, t.w. een nieuwe elektrische driewieler met 5 jaar garantie en onderhoudsplan voor €1.999,-

Graag tot ziens, Marc en Miranda Ermens

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Stand 11: Podotherapie Propuls


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Podotherapie Propuls.

 

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , | Een reactie plaatsen

Stand 40: Stemaxx keuken & interieur


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Stemaxx keuken & interieur.

Stemaxx keuken & interieur is in 2007 opgericht en wordt gerund door Stefan van Bakel. Stefan hecht veel waarde aan een persoonlijke en laagdrempelige benadering van mensen en hun interieurwensen.

“Vorm, kleur en materiaal moeten passen bij de klant en de ruimte. Hier gaan we creatief mee om. Op het gebied van kwaliteit doen we geen concessies. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Met een uniek resultaat in het vooruitzicht.”

Stemaxx is u graag van dienst voor uw keuken of keukenrenovatie. Maar ook leveren wij met passie divers maatwerk. 

Van eettafels tot haardmeubels en van dressoirs tot complete kastenwanden. Ook voor bijzondere en unieke ideeën kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een kamer-en-suite of een inloopkast. We hechten veel waarde aan de afwerking en details en maken alles voor u op maat.

Naast het ontwerpen en op maat creëren van uw keuken en interieur realiseren we ook zakelijke projecten.

 

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Stand 18: Standby Thuiszorg


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Standby Thuiszorg

Uw hele leven bent u een persoon met een eigen persoonlijkheid, eigen dagritmes en eigen gedragingen. Het ‘one size fits all’ principe is al sinds oudsher aanwezig bij de reguliere thuiszorg. Wij van Standby thuiszorg geloven daar niet in.

Wij zorgen er al ruim 20 jaar voor dat u zelf de regie behoudt over de manier waarop u thuis wilt blijven wonen. Bij Standby thuiszorg bepaalt u zelf welke zorg u krijgt, door wie dit verleend wordt en op welke manier.

Met ruim 20 jaar ervaring in het geven van professionele zorg aan huis weten wij als geen ander wat het belang is van goede en persoonlijke zorg.

 

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , , | Een reactie plaatsen

Stand 42: Sunprofs Zonnepanelen


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Sunprofs Zonnepanelen

Sunprofs uit Oploo kan zich inmiddels een zeer ervaren speler noemen op de zonnepanelenmarkt. In de afgelopen 8 jaren werden er vrijwel dagelijks zonnepanelen gelegd. Kleine installaties, van 6 panelen, tot en met grote installaties van meer dan 1000 panelen; allemaal werden ze met succes geïnstalleerd.

Onze ervaren installateurs verzorgen de installatie en leveren hem in de meeste gevallen nog dezelfde dag op. Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij maken dan een afspraak en komen graag bij u om uw situatie te bekijken.

Indien nodig kunnen wij u tevens kosteloos  helpen met uw belastingaangifte voor het terugvorderen van de btw.

www.sunprofs.nl  / joost@sunprofs.nl / 0485-212396

 

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen

Stand 26: Sportvereniging Hart in Actie


In de rubriek ‘Standhouders in beeld’ stellen de standhouders van de Regionale Seniorenbeurs 2020 zich aan u voor. In deze post aandacht voor: Sportvereniging Hart in Actie (Mill)

Gezellig en pittig sporten – en bewegen!

Bij Sportvereniging Hart in Actie kunnen mensen met een chronische aandoening zoals hart- en vaatziekten, diabetes, astma of COPD verantwoord sporten en bewegen.

Je kunt over sporten lezen, filmpjes kijken, naar verhalen luisteren, maar het zelf doen is toch gewoon het mooiste en het beste. Samen met mensen met een chronische aandoening verantwoord, gezellig maar ook pittig sporten.

Niet om een prestatie neer te zetten, maar lekker met een groep sporten. Na een verantwoorde en leuke warming up gaat men volleybal of wandelvoetbal spelen.

Beweging en sport helpt je gewicht op peil te houden en is goed voor je hart- en bloedvaten, botten en hersenen. Regelmatig bewegen verkleint het risico op tal van chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, botontkalking en depressie. Werken aan een goede conditie is dus zeker de moeite waard.

Meer weten
Voor meer informatie kunt u terecht bij: Wilma de Klein telefoon 06-10125101

Bezoek ook de website van Hart in Actie: www.hartinactiemill.nl

 

 

Geplaatst in Standhouders in beeld | Getagged , , , | Een reactie plaatsen